Säännöt
Käyttäjän on luettava huolellisesti alla olevat säännöt ennen kuin voi käyttää palveluamme. Myös omaa järkeään saa käyttää, sillä emme ala selittämään jokaista pikku juttua mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä. Mikäli sinulla on on jotain kysyttävää niin lähetä sähköpostia osoitteeseen tai tule IRC kanavallemme IRCNetiin. Mikäli käytössä on ongelmia, ota yhteyttä ylläpitoon. Yritämme ilmoittaa kaikista mahdollisista tulevista katkoksista, jotka voivat häiritä käyttäjiä.

1. Käyttäjä ei missään vaiheessa saa väärinkäyttää Shell tunnustaan. Kaikki toiminta pidetään Suomen lain, Internet palveluntarjoajien ja IRC-verkkojen sääntöjen mukaisina. Tähän kuuluu esim. toisen nickin varastaminen/haltuun ottaminen, maksullisten pelien levittäminen, flood hyökkäykset, virusten tartuttaminen/levittäminen/tekeminen tai muu asiattomuus kuten pornon levittäminen / julkinen säilyttäminen tai muu asiattomuus. Käyttäjä ei myöskään saa yrittää tehdä minkäänlaista vahinkoa NullCoren palvelimelle tai sen käyttäjille. Myös muiden yllyttämisestä asiattomuuksiin poistamme tunnuksen. Voimme muuttaa sääntöjä ilmoittamatta siitä käyttäjälle. Siksi käyttäjän on syytä tasaisin väliajoin käydä katsomassa onko jotain uudistuksia tullut. Kaikista isoista muutoksista ilmoitamme etusivullamme.

2. NullCore pidättää itselleen oikeuden poistaa käyttäjän tunnukset, jos näkee siihen pätevän syyn.

3. NullCore ei ota vastuuta käyttäjän hävinneestä materiaalista vian, tapaturman tai muun vahingon sattuessa. Näissä tapauksissa käänny ylläpidon puoleen.

4. Sinun shellisi/Bnc on VAIN sinun. Et saa luovuttaa sitä kenenkään käyttöön tai antaa tunnuksiasi kenellekkään. Et saa myöskään myydä tunnuksiasi eteenpäin. Mikäli joku on vaihtanut salasanasi ota heti yhteyttä ylläpitoon.

5. ET SAA laittaa bottia mihinkään IRC networkiin! Pelkästä botin käynnistämisestä lähtee tunnukset.

6. Käyttäjä ei saa käyttää muita IRC servereitä kuin niitä jotka on mainittu "Irc" sivulla.

7. Vain yksi yhteys irc-verkkoa kohti. Mikäli yli yksi yhteys löytyy, tapamme käyttäjän prosessit. Lähetämme mahdollisesti käyttäjän sähköpostiosoitteeseen (nullCoren) viestin jossa lukee miksi prosessi on tapettu. Jos tätä jatkuu kauan eikä käyttäjä piittaa varoituksista, poistamme tunnuksen.

8. Käytämme vain Ipv6 IRC servereitä, joten yhdistäminen Ipv4 servereille on kielletty. Kiellettyihin lukeutuu esim. Quakenet jolla ei ole Ipv6 servereitä.

9. Annamme shellin vain henkilölle jolla ei vielä ole shelliä. Toimintaperiaatteemme on tarjota shellipalvelu joka mahdollistaa Unixin käytön ja opiskelun ja jos sinulla on jo shelli et ilmeisesti tarvitse toista.

10. Keräämme käyttäjien yhteystiedot tietoturvasyistä. Yhteystietoja ei säilytetä palvelimella eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Käyttäjän tulee ilmoittaa muuttuneet yhteystietonsa ylläpidolle.