Palvelut

nullCore jatkaa siihen mihin "Cube² Shell Service" jäi tarjoten ilmaisia shellitunnuksia yksityisille henkilöille, joilla ei ole ennestään shelliä.

Mitä meillä on tarjottavana?

Sisältää: 1Gt tilaa shellissä (jaetaan mailin, kotisivun ja muiden kesken), IRC yhteys, kotisivut (muotoa http://shell.nullcore.fi/~käyttäjä), sähköpostiosoite. Tiedostojen siirto FTP, SFTP ja SCP.

IRC: Clienteinä esiasennettu psybnc, irssi, BitchX. 1 yhteys/IRC-verkko. Haluttaessa oma vhost muotoa *.irc6.shellservice.net, *.user.shellservice.net tai vapaasti vhost listasta valittuna.

Ohjelmat: adom, nethack, lynx, elinks, emacs, screen, midnight commander, jed plus muut normaalit ohjelmat. Mukana tietenkin myös pine, pico, nano, c/c++ kääntäjä, Perl, tcl. Pyynnöstä myös muita ohjelmia voidaan asentaa. Serveriohjelmien (esim. Ventrilo) pitäminen ei ole sallittua.

Sähköposti: Sähköpostiosoite muodossa . Vaihtoehtoina postin lukemiseen voi käyttää POP3 tai IMAP (esim. Thunderbird, Outlook), pine (shellistä) tai Webmail. Mail aliaksia saa pyytää tarpeen mukaan.

Kotisivut: Apache 2 ja PHP 5 käytössä, pyydettäessä myös Mysql tunnukset (hallintaan phpmyadmin). .htaccess mahdollisuus. Mahdollisuutena myös subdomain.nullcore.fi.